Vinzi cărţi? Cumpăr cărţi!

Suntem un anticariat care cumpără cărţi în Ploieşti – Sună-ne Acum : 0787661734

Cumpărăm cărţi din toate domeniile.

Asigurăm deplasarea la domiciliul dumneavoastră sau la locaţia unde se află cărţile.

Ne interesează atât cărţi vechi apărute înainte de 1990, cât şi cărţi noi apărute după 1990 sau chiar ediţii recente apărute în ultimii câţiva ani.

Cărţile trebuie să fie în stare bună, nu rupte, udate sau cu alte defecte majore.

Colegii din echipa noastră de achiziţii vor face plata pe loc la un preţ corect. Preţul variază în funcţie de autor, titlu, editură, an de apariţie şi starea cărţii. Plata şi achiziţia efectivă a cărţilor se fac pe loc.

Cumpăr cărţi, cumpărăm cărţi cu plata pe loc.

Nu suntem nişaţi pe un domeniu anume, ci ne interesează să cumpărăm cărţi din toate domeniile: literatură română, literatură străină, autori clasici, contemporani, istorie, albume de artă, cărţi de artă, filosofie, arhitectură, cărţi tehnice, ştiinţe exacte, dicţionare, cursuri de limbi străine.

Sună-ne urgent pentru a vinde cărţile tale!

În activitatea de anticariat cărţile circulă, şi cei care nu mai au nevoie de ele le vând către anticariat. Anticariatul facilitează accesul altor persoane ce îşi doresc să citească aceeaşi carte care nu s-a mai tipărit. În felul aceasta, aceeaşi carte ajunge să fie citită de mai mulţi oameni fără să mai fie necesară consumarea altei cantităţi de hârtie pentru a retipări aceeaşi carte.

După ce veţi suna, veţi stabili, de comun acord cu colegele sau colegii care răspuns la telefon, ziua şi intervalul orar în care doriţi ca echipa de achiziţii să vină la dumneavoastră.

Cumpăr cărţi indiferent de cantitate. Pot fi puţine, dar şi multe. Desigur că preferăm să ne deplasăm pentru cantităţi mari sau foarte mari de cărţi, dar venim şi dacă aveţi doar câteva, mai ales dacă adresa dumneavoastră este în drumul nostru către alte achiziţii.

Dacă vreţi să vă mutaţi, sau să eliberaţi un spaţiu, sau dacă unele din cărţile din bibliotecă vreţi să le daţi să circule pentru ca apoi să le înlocuiţi cu altele, anticariatul este locul potrivit unde să sunaţi.

Deplasarea la locaţia cărţilor se face gratuit. Noi asigurăm costurile de deplasare până la locaţia unde dvs aveţi depozitate cărţile pe care doriţi să le vindeţi.

10000
Cărți achiziționate săptămânal, din orice domeniu
12
Ani de Experiență în materie de Anticariat și Cumpărări Cărți
3
Specialiști Disponibili Acum Pentru Deplasare

Folosim cookie-uri pentru a va imbunatati experienta de navigare in site

Call Now ButtonSunați-ne Acum