Cumpărăm cărți în Cluj-Napoca

Nu mai sta pe gânduri și sună chiar acum la numărul de telefon 0787661734 pentru a-ți vinde cărțile!

De ce să îți vinzi cărțile?

Motivele pot fi nenumărate: nu îți mai ajunge spațiul, ai cărți pe care nu le vei mai citi, trebuie să te muți și constați că nu poți lua toate cărțile cu tine, vrei să investești în alte lecturi etc.

Vânzarea cărților poate fi soluția ideală pentru tine și dacă te întrebi unde ai putea să le vinzi află că ai ajuns în locul potrivit pentru că noi cumpărăm cărți de la persoane ca tine.

Procesul de vânzare al cărților este foarte simplu!

Pașii sunt simpli: ne suni, ne spui de unde ești, câte cărți ai și când putem stabili o programare iar noi ne deplasăm la adresa indicată de tine, facem evaluarea și plata pe loc.

Nu te costă nimic, nu trebuie să plătești deplasarea la domiciliu, evaluarea sau ridicarea cărților.

Aceste servicii le oferim noi gratuit!

Te poți baza pe cele mai bune prețuri!

Te înțelegem dacă ai un program mai aglomerat și ești disponibil la adresă seara sau doar în weekend, noi ne putem adapta programului tău. Stabilim de comun acord ziua și intervalul orar la telefon.

Este important să ai în vedere că noi putem cumpăra doar cărți în stare bună, asta înseamnă că titlurile pe care vrei să le vinzi nu trebuie să fie pătate, cu pagini sau coperți lipsă, foarte uzate sau subliniate.

Nu ne limităm la anumite domenii, ne place diversitatea așa că achiziționăm cărți de orice fel. Poate ai cărți de literatură străină și română, cărți tehnice, cărți din domenii umaniste (filosofie, sociologie, psihologie, dezvoltare personală și profesională), cărți în limbi străine, cărți de pescuit sau vânătoare, albume de artă sau cărți în ediții vechi și rare.

Avem o experiență bogată în ceea ce privește evaluarea cărților vechi și noi.

În activitatea noastră am întâlnit cărți de tot felul, ediții princeps, cărți din toate domeniile, titluri publicate recent, cărți din perioada interbelică și chiar cărți vechi de la 1900.

Noi cumpărăm cărți în cantități mici dar și în cantități foarte mari și ne deplasăm rapid la domiciliu.

10000
Cărți achiziționate săptămânal, din orice domeniu
12
Ani de Experiență în materie de Anticariat și Cumpărări Cărți
3
Specialiști Disponibili Acum Pentru Deplasare

Folosim cookie-uri pentru a va imbunatati experienta de navigare in site

Call Now ButtonSunați-ne Acum