Cumpar Carti Bacau

Sună-ne și vom discuta la telefon toate detaliile: 0787661734

Cumpăr cărți la domiciliu

Ne deplasăm prompt la adresa indicată de tine și îți dăm banii pe loc. Dacă ai un program mai încărcat nu îți face griji pentru că programul nostru este flexibil și putem lucra seara sau în weekend dacă este necesar.

Achiziționăm cărți vechi și noi, cu plata pe loc

Cumpăr cărți de la persoane juridice sau fizice, cu plata pe loc la domiciliu. Nu trebuie să plătești pentru deplasare și nici pentru evaluarea cărților, de care ne ocupăm rapid chiar la tine acasă, după care îți oferim un preț avantajos!

Venim la ușa ta pentru evaluarea cărților tale.

Cumpărăm cărți din orice domeniu și ne deplasăm la tine acasă. Cumpăr cărți de la edituri și alte persoane juridice care vor să lichideze o bibliotecă, precum și de la persoane fizice. În ambele cazuri, stabilim prețuri corecte și suntem deschiși la negocieri.

Te-ai gândit vreodată că lichidarea bibliotecii poate să fie profitabilă?

Cumpăr cărți din Bacău, de la persoane care vor să își lichideze biblioteca sau să își vândă cărțile vechi, pe care nu mai intenționează să le recitească și pe care vor să le transforme într-un venit suplimentar prin vânzarea la un anticariat care cumpără cărți în orice cantitate.

Activitatea unui anticariat depinde de achiziționarea de cărți de la persoane fizice și juridice.

Cărțile care ție nu îți mai sunt de folos pot fi titluri căutate de către alte persoane.

Cu siguranță ai cărți pe care le-ai citit deja și nu te mai atrag sau îți dorești titluri noi și nu mai ai spațiu.

Ne dorim să punem la dispoziția clienților noștrii cărți din domenii cât mai variate, ceea ce înseamnă că nu căutăm un domeniu anume atunci când facem achiziții.

Nu ține în biblioteca ta cărți de care nu vei mai avea nevoie. Noi le putem cumpăra și astfel cu banii obținuți din vânzarea lor poți achiziționa alte titluri pe care ți le dorești sau îi poți investi în alte activități sau bunuri.

10000
Cărți achiziționate săptămânal, din orice domeniu
12
Ani de Experiență în materie de Anticariat și Cumpărări Cărți
3
Specialiști Disponibili Acum Pentru Deplasare

Folosim cookie-uri pentru a va imbunatati experienta de navigare in site

Call Now ButtonSunați-ne Acum