Ți-ai propus ca în anul acesta să îți depășești limitele în materie de citit și să îți completezi lista de cărți numai cu lecturi memorabile și remarcabile? Atunci te provocăm să citești până la final și să descoperi care sunt unele dintre cele mai bune cărți pe care le poți citi la început de an. Dacă ți-ai impus, de asemenea, să fii mai econom, îți propunem o ofertă de nerefuzat. Poți să vinzi cărțile pe care le ai acasă și de care nu te simți suficient de atras/ă. Astfel, banii pe care îi obții îi poți reinvesti în alte titluri care să îți aducă mai multă plăcere.
Ești din Sibiu? Află despre serviciul nostru de cumpărare a cărților!
Știm cât de sufocantă poate deveni o bibliotecă aglomerată cu o mulțime de cărți, mai ales cu titluri care nu te invită să le citești, așa că vrem să îți prezentam serviciul prin care cumparam cărți din Sibiu! Ia legătura cu unii dintre anticarii noștri și află toate informațiile pe care trebuie să le știi despre întreaga procedură de vânzare. Dacă numărul de produse care sunt puse spre vânzare este suficient de ridicat, vei beneficia chiar și de transport gratuit. Pe lângă Sibiu, punem în aplicare serviciul de achiziție pentru toate orașele importante din țară, precum: Bucuresti, Craiova, Arad, Pitești, Alba Iulia, Bacău, Botoșani, Bistrița, Cluj-Napoca, Iași, Timisoara etc.
Titluri pe care să le incluzi în lista de lecturi
„Omul Căzător”, Don DeLillo
Publicat inițial în anul 2007, „Omul căzător” este o lectură care provoacă cititorul să se întoarcă în realitatea evenimentului nefast din 11 septembrie 2001, când America asistă la unul dintre cele mai marcante atestate. Povestea se concentreză pe Keith Neudecker, supraviețuitor al Turnului de nord, dar și pe familia sa, toți fiind marcați de realitatea atipică și apocaliptică în care trăiesc.
Jurnal (1935 – 1944), Mihail Sebastian
Vrei să pătrunzi în univerul literar românesc, dar și să parcurgi o descriere remarcabilă a celui de-al Doilea Război Mondial, așa cum a fost trăit și resimțit de Mihail Sebastian, un scriitor de bază al literarurii române? Conform filologului român, George Pruteanu, jurnalul acoperă cinci mari teme: literatura (proprie, a scriitorului), pasiunea indestructibilă pentru muzică, iubirea, războiul și, bineînțeles, antisemitismul.
„Eu sunt Malala”, Malala Yousafzai
Cartea surprinde memoriile unei fete dintr-un oraș din Pakistan care a fost împușcată de talibani în drumul său către casă de la școală. Deși șansele de supraviețuire erau foarte mici, aceasta a trăit și s-a hotărât să-și transforme experiența într-un strigăt de ajutor și într-un apel la conștiință. A inițiat diverse campanii prin care a luptat pentru dreptul femeilor de a trăi o viață mai bună, mai sigură și, cel mai important, mai liberă. Malala a fost cea mai tânără persoană nominalizată pentru Premiul Nobel pentru Pace.
Deși universul lectural este mult mai vast, titlurile de mai sus sunt un bun punct de plecare pentru un nou an, mai ales dacă ai luat hotărârea de a citi cărți din afara zonei tale de confort.
Comments are closed.