Vrei să îți vinzi cărțile? Ai ajuns în locul potrivit pentru că noi cumpărăm cărți pentru anticariat în Alexandria.

Sună-ne și vom discuta la telefon toate detaliile: 0787661734

Ai un program încărcat? Ne putem deplasa la domiciliul tău seara sau în weekend

Dacă vrei să vinzi cărți, dar ai un program foarte încărcat și nu ești acasă în prima parte a zilei, nu trebuie să îți faci griji. Noi cumpărăm cărți din Alexandria chiar și seara sau în weekend. Așadar, contactează-ne și vom stabili împreună ora la care să venim pentru a evalua cărțile.

Cumpărăm cărți de orice fel cu ridicare de la domiciliu

Vrei să vinzi cărți și ești din Alexandria? Suntem un anticariat cu peste 10 ani de experiență, cumpărători de cărți vechi și noi. Unul dintre principiile după care ne ghidăm este promptitudinea, așa că ne deplasăm rapid acasă la persoanele care vor să ne vândă cărți.

Plata pe loc

După evaluarea cărților, urmează plata. Efectuăm plata pe loc și nu taxăm deplasarea, chiar dacă ne chemi seara sau în weekend. La anticariatul nostru poți vinde cărți din toate domeniile și în orice cantitate.

Venim la ușa ta pentru evaluarea cărților tale.

Activitatea anticariatului nostru se desfășoară de foarte mulți ani, iar echipa de achiziții este formată din specialiști pregătiți să evalueze orice titlu.

Fie că vorbim de cărți vechi sau noi, de autori clasici sau contemporani, de titluri mai cunoscute sau mai puțin cunoscute de către publicul larg, evaluăm corect fiecare titlu și oferim cel mai bun preț.

10000
Cărți achiziționate săptămânal, din orice domeniu
12
Ani de Experiență în materie de Anticariat și Cumpărări Cărți
3
Specialiști Disponibili Acum Pentru Deplasare

Folosim cookie-uri pentru a va imbunatati experienta de navigare in site

Call Now ButtonSunați-ne Acum